Uitsmijters '55 Nieuws 

Geen extra geld voor honkbal

motiemarktDe Kans op een verplaatsing van honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55 naar de accomodatie van voetbalclub La Premiere is er niet groter op geworden. Het college van B en W houdt de hand op de knip.

Zo begint het artikel afgelopen zaterdag 17 juni in de Tubantia. De hoop is nu gevestigd op de gemeenteraad die tijdens de motiemarkt op 10 juni in het gemeentehuis werd voorgelicht over de uitgewerkte plannen van U55. Ook werden de fracties door U55 uitgenodigd om de standpunten toe te lichten.

Lees onderstaand artikle uit de Tubantia. Klik erop om het te vergroten.

Geen extra geld honkbal

U55 Supporter van Schoon

Supportervanschoon

Op 25 maart is het weer Landelijke Opschoondag. De dag waarop heel Nederland in actie komt tegen zwerfafval. Uitsmijters '55 doet hier ook aan mee, omdat we het belangrijk vinden dan onze omgeving schoon is. Samen zorgen we dat flesjes, blikjes en andere verpakkingen worden opgeruimd en ingezameld.

Goed bezig heren !!
Uitsmijters '55 nieuw postadres

Vanaf 16 december 2016 is het postadres van Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters '55 gewijzigd in:u55 logo

Postadres:
De Fazant 61,
7609 BT Almelo
tel: 0634734113 (hetzelfde gebleven)

 

Jaarafsluiting 2016

Hans BZaterdag 5 november hebben we het honkbalseizoen weer afgesloten met een gezellig feest. Naast de bijna traditioneel geworden sateetjes van Roel, hebben we iedereen weer eens in het zonnetje gezet. Speciale aandacht natuurlijk voor de spelers van de aspiranten en hun coach Hans Bakkum die kampioen zijn geworden. Helaas neemt Hans ook afscheid van ons en werd door de voorzitter bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de club en we hopen hem toch regelmatig op het veld te zien.

Een foto rapportage kun je hier vinden.

Aspiranten gehuldigd tijdens Kampioenenparade 2016

sportkampioenen 2016

Zaterdag 29 oktober 2016 om 19.45 uur, hebben alle Almelose Sportkampioenen de kans gekregen om een ereronde te lopen in een vol Heracles stadion middenin Almelo. Dit gebeurde tijdens de rust van de stadioncompetitiewedstrijd Heracles Almelo – SPARTA Rotterdam. Voorafgaand aan de wedstrijd zijn alle kampioenen uitgenodigd en gehuldigd in de IISPA. Alle ruim 300 sporters, kampioenen in hun league, hebben uit handen van wethouder Sportzaken, Mw. Ten Seldam en directeur Sportbedrijf, Hr. Busscher persoonlijk een handdruk gekregen. Daarnaast werd hen een mooie medaille omgehangen. Deze ronde was een leuke opsteker voor onze spelers en straalde voor de honkbalsport een positief beeld af. Sowieso waren de honkballers een wel wat 'aparte' vertegenwoordiging tussen de vele met name voetballers en turnsters. Maar toch allemaal erg mooie prestaties op zich. Speciale vermelding verdient dat onze honkballers een compliment kregen over ons tenue. Het zag er dan ook spik en span uit natuurlijk en het was een avond om met plezier op terug te kijken. Zelfs ondanks dat deze voetbalwedstrijd -die wij honkballers als bijzaak 'op de koop toe namen'- in een gelijkspel eindigde. Kortom, we zijn weer trots op ons Team Aspiranten en trots op onze vereniging.

 

Aspiranten Kampioen

De aspiranten zin in het tweede deel van de honkbalcompetitie 2016 kampioen geworden. Van harte gefeliciteerd met dit resultaat.

Aspiranten kampioen 2016

Tim afval

Onze voorzitter Tim Zitter deponeerde deze week ceremonieel het eerste stukje verpakking in de zogenoemde PMD (Plastic, Metaal, Drankkartons)- container. Deze is door de gemeente ter beschikking gesteld  en kan onze vereniging geld opleveren. Elke volle container 5 euro. Als tegenprestatie moeten wij onze omgeving op 't Maatveld ontdoen van zwerfafval.

 

Schermafbeelding 2016 02 08 om 11.28.53De StrikeZone wordt Nederlands eerste openbare trainingshal voor honkballers en softballers. De initiatiefnemers achter de StrikeZone zijn op zoek naar € 20.000 om hun financiering rond te krijgen. Steun de StrikeZone met een donatie via wijzijnsport.nl en beleef dit avontuur vanaf dag 1 mee. Steun je ons dan hoor je ook echt tot de liefhebbers en lefhebbers; de first movers die de StrikeZone na de zomer komen inwijden.

LOGOEBC500X500NieuwVan 9 t/m 18 september 2016 strijden de twaalf beste honkballanden van Europa om de Europese titel. 21-voudig kampioen Nederland, dat internationaal onder de naam Team Kingdom of the Netherlands opereert, is titelverdediger. Maar er zijn genoeg kapers op de kust, aangevoerd door Italië, dat al tien keer de beste van Europa was.

De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softbal Bond (KNBSB), de Europese honkbalfederatie (CEB) en Hoofddorp Pioniers zijn er trots op dat dit toernooi in de gemeente Haarlemmermeer zal worden gehouden. Plaats van handeling is de schitterende accommodatie van Hoofddorp Pioniers.

Kijk voor meer info en kaartverkoop op ekhonkbal2016.nl

 

28e edititie van de Haarlemse honkbalweek staat weer op het programma dit jaar van 15 t/m 24 juli. Kaartverkoop is inmiddls gestart. Kijk snel op honbalweek.nl

Natuurlijk zal het Nederlands team meedoen aan de 28e Honkbalweek Haarlem. Alle 27 voorgaande edities was Oranje van de partij en is daarmee dan ook onze oudste en trouwste deelnemer. De honkballers van ons Koninkrijk behoren al jarenlang tot de wereldtop en staan sinds jaar en dag in de top 5 van de wereldranglijst. Een prestatie van formaat. Toch wisten zij de Honkbalweek pas drie keer te winnen wat aangeeft hoe sterk het toernooi bezet is! In 2016 zal het team bestaan uit de topspelers van onze Hoofdklasse wellicht aangevuld met enkele profs.

HWH16 wedstrijdschema

Toch geld voor Uitsmijters '55

Krant geld U55

 

Klik op artikel om deze te vergroten.

U55 Contact

Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55
KNBSB nr. 178
KvK: 40073214

Postadres:
De Fazant 61,
7609 BT Almelo
tel: 0634734113
E-mail:

Sportveld:
Sportcomplex 't Maatveld 4,
7627 PB Bornerbroek (Almelo)
E-mail:

meer ....

U55 Facebook

U55 Tweets

U55 Nieuwsbrief

Abonneer je op de SHORT STOP

Powered by MailChimp

 
Ga naar boven