Grote Clubactie

Beste Uitsmijters!

De Grote Clubactie staat weer op het punt van beginnen en dit jaar gaan we het net even iets anders doen dan voorgaande jaren. Voor wie de vereniging wil steunen, zijn er weer de gebruikelijke loten, alleen kan je ze deze keer online kopen, zoveel als je wilt!!!

Koop hier je loten

 

 

 
Grote Clubace Challenge met prachge prijzen!

Voor de jeugdleden is er dit jaar een echte Grote Clubactie Challenge waarbij alle jeugdleden die mee willen doen een eigen speciale lotenpagina krijgen en er automatisch een team-klassement wordt bijgehouden. Dus de buurt in, langs deuren, familie, vrienden, meesters, juffen, etc. Voor de topverkopers in deze Grote Clubactie Challenge liggen er leuke prijzen klaar die kosteloos aan ons beschikbaar zijn gesteld:

  • € 25 bon – Eastpro Sporting Goods Hengelo
  • € 15 bon – Van der Poel Almelo
  • Cake bon – van Otten Almelo

Screenshot 2023 10 14 at 171952De winnaar krijgt zelfs een prachtig naambord "Naam - Winnaar Grote Clubactie Challenge 2023" in ons nieuwe clubhuis! Daarnaast krijgen alle deelnemers aan de Challenge een unieke Uitsmijters ’55 sleutelhanger, met dank aan Gerdien, de moeder van Sem. Wil je meedoen aan de challenge, stuur dan Margo of Hans even een berichtje met je naam en email (of die van je ouders), dan maken we de speciale Grote Clubactie Challenge pagina voor je aan.

Alvast heel erg bedankt voor jullie steun en inzet.

Voor de jeugd: ontzettend veel plezier en succes in de Challenge.

U55 CONTACT

Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55
KNBSB nt. 178
KvK: 40073214

Postadres:
De Havik 65,
7609 EB. Almelo
tel: 0648580071
E-mail: secretaris@uitsmijters55.nl

Sportveld:
Sportpark Ossenkoppelerhoek,
Maardijk 83c,
7606 KT Almelo
E-mail: info@uitsmijters55.nl

meer ...

U55 INFO

U55 NIEUWSBRIEF

Abonneer je op de SHORT STOP

Powered by MailChimp