Uitsmijters ’55 honk- en softbalcomplex aan de Maardijk feestelijk geopend!

 

img 8300Op zaterdag 13 april j.l. hebben we op een stralende dag ons nieuwe honk- en softbalcomplex aan de Maardijk feestelijke geopend in het bijzijn van vele leden, ouders, oud-leden, buurtverenigingen, sponsoren en afvaardigingen van de Gemeente Almelo.

De dag begon met ouders tegen kinderen wedstrijden voor onze pupillen en aspiranten waarbij de jeugdspelers de ouders even flink hebben laten zien dat een bal goed vangen, gooien en het veld in slaan echt niet zo makkelijk is als dat het eruit ziet. De ouders gingen dan ook flink de bietenbrug op. Desondanks hebben de scouts van ons softbal recreantenteam de nodige talenten weten te spotten onder de ouders. Speel/train vooral eens mee!Na de jeugdwedstrijden werd de werpmachine opgezet en werd er fanatiek geslagen op het hoofdveld door jong en oud.

Voorafgaand aan de reünie wedstrijd van oud-leden/spelers tegen ons Heren 1 team betrad de nieuwe voorzitter Hans Kleinsman de heuvel om het publiek kort toe te spreken en een aantal mensen hartelijk te bedanken voor al hun inzet om de verhuizing van het Maatveld naar de Maardijk mogelijk te maken.

Wethouder Arjen Maathuis opende vervolgens met de traditionele first-pitch ons nieuwe complex. Een keurige strike! Wat volgde was een heerlijke wedstrijd tussen (oud)leden/spelers en ons Heren 1 team waarbij de “oudjes” lieten zien het spelletje nog lang niet verleerd te zijn. Naast prachtige acties op het veld kon het publiek, dat in grote getale was gekomen voor de feestelijke opening, ook genieten van de hapjes, drankjes en gezelligheid op het terras.

Na afloop van de wedstrijd werd aftredend voorzitter Tim Zitter, in het bijzijn van vele spelers die hij nog getraind heeft, in het zonnetje gezet. Tim wilde het wat rustiger aan gaan doen, maar staat inmiddels als trainer/coach alweer voor onze Heren 1 groep. Bloed kruipt… Als dank voor zijn niet aflatende inzet in de afgelopen decennia vonden wij het als vereniging een mooi moment om zijn nummer, nummer 46, geheel volgens honkbaltraditie te retire-ren (niemand mag ooit dat nummer meer dragen en het zal voor altijd verbonden zijn aan Tim) .

Daarmee was het officiële deel van de opening afgesloten en konden de barbecues aan.Wat een heerlijke dag waarbij de stemming opperbest was bij iedereen die aanwezig was. Dank daarvoor en dank voor alle positieve berichten. Net als de dag zelf, gaan de Uitsmijter ’55 een stralende toekomst tegemoet. Bestuur Honk- en Softbalvereniging Uitsmijters ‘55

Bekijk hier de fotoselectie van de opening

U55 CONTACT

Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55
KNBSB nt. 178
KvK: 40073214

Postadres:
De Havik 65,
7609 EB. Almelo
tel: 0648580071
E-mail: secretaris@uitsmijters55.nl

Sportveld:
Sportpark Ossenkoppelerhoek,
Maardijk 83c,
7606 KT Almelo
E-mail: info@uitsmijters55.nl

meer ...

U55 INFO

U55 NIEUWSBRIEF

Abonneer je op de SHORT STOP

Powered by MailChimp